Udskiftning af vinduer

Rona Byg hjælper dig med udskiftning af vinduer i Holbæk, Roskilde og omegn. Vi har helt styr på processen med at udskifte vinduer – lige fra tanke til montering.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Er udskiftning af vinduer en god idé?

  Rona Byg har erfaret – over flere gange – hvor stor en effekt udskiftning af vinduer kan have på din bygning. Specielt hvis dit hus eller bygning er af ældre dato. Du kan bl.a. ved hjælp af nye vinduer og døre spare på din varmeregning og samtidig skåne miljøet.

  Professionel udskiftning af vinduer

  Ønsker du nye vinduer til din bolig, så er du kommet til det helt rette sted.

  Rona Byg arbejder til dagligt med udskiftning og montering af vinduer i Holbæk, Roskilde, Ringsted, Nykøbing, Frederikssund og omegn for både private og erhvervskunder.

  Tømrerfirmaet besidder over 20 års erfaring, hvorfor Rona Byg kan tilbyde en bred vifte af vinduer i alle størrelser fra en lang række af leverandører, som vi kan levere og montere.

  Vi arbejder sammen med landets bedste leverandører inden for vinduer og døre, du kan derfor regne med, at dine nye vinduer vil være af højeste kvalitet.

  Ønsker du at høre mere omkring vinduesudskiftning, eller om alle dine muligheder? Ring til os på telefonen 30 51 42 49 eller mail info@ronabyg.dk.

  3 grunde til at vælge os

  Der er mange grunde til at vælge Rona Byg til din vinduesudskiftning, men her er 3 ting, vi er særligt stolte af

  1

  Kvalitet og god kundeservice til dig

  Her hos Rona Byg lægger vi meget stor vægt på håndværk af højeste kvalitet til den bedste kundeservice. Vi leverer derfor altid vores arbejde til den aftalte tid og kvalitet

  2

  Med mere end 20 års erfaring i tømmerfaget

  Hos vores tømrerfirma består vi af erfarne og meget professionelle håndværkere, der til enhver tid sætter en ære i vores arbejde og det gode håndværk

  3

  Vi hjælper både privat- og erhvervskunder

  Som tømrerfirma tilbydes der tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder, ingen opgaver er for store eller for små

  Skal vi hjælpe med montering af vinduer?

  Rona Byg hjælper til med montering af vinduer på alle boligtyper og bygninger. Om det er et enkelt vindue, eller vinduer til en hel ejendom, er Rona Byg dit sikre valg til vinduesudskiftning.

  Har du nogle spørgsmål til montering af dine vinduer, eller søger du rådgivning for at nå i mål med din byggedrøm? Uanset hvad det skulle være, står Rona Byg altid klar til svare på dine spørgsmål.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Det siger kunderne

   Facebook
   Sans for detaljen - og punktlig
   Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
   Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
   Anmeld håndværker
   Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
   Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
   Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

   Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
   På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
   Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
   Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
   Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

   Fordele ved vinduesudskiftning

   Fordele ved vindues-udskiftning

   Der kan være en masse fordele ved at få skiftet dine gamle vinduer ud til nye. En af de mest relevante fordele er besparelse på varmeregningen. Det er, fordi nye vinduer generelt er mere energivenlige end deres forgængere. Som en tommelfingerregel anbefaler vi hos Rona Byg, at man skal udskifte sine gamle vinduer, hvis de er mere end 15 år gamle. Det er først her vi har erfaret, at det mest kan betale sig at udskifte sine gamle vinduer med nogle nye.

   Men jo ældre dine vinduer er, jo mere kan du spare ved at investere i nye vinduer. De fleste vil sætte pris på en økonomisk gevinst, og vi vil i den grad mene, at der er en økonomisk gevinst ved at udskifte gamle vinduer. Din investering vil naturligvis først blive tjent ind efter nogle år, men du kan i mellemtiden glæde dig over, at der er mange andre fordele ved udskiftning af vinduer. Det gælder blandt andet for mindre træk indenfor. Huset vil være mere visuelt attraktivt, hvilken vil og kan øge boligværdien, hvis du i fremtiden ønsker at sælge dine vinduer.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere

   Udskiftning af vinduer pris

   Hos Rona Byg kan vi hjælpe dig med udskiftning og montering af vinduer uanset, om der er tale om nye vinduer til en ny- eller tilbygning, eller hvis vinduerne i din private bolig trænger til en udskiftning.

   Prisen på montering af vinduer kan variere efter et hav af faktorer. For det første er det enormt vigtigt, at du får valgt nogle vinduer, som passer til boligens stil og udseende. Vi kan nemt og bekvemt hjælpe dig med opmåling af vinduerne, samt komme med råd og vejledning angående dine nye vinduer. Men du vil være personen, som skal tage den endelige beslutning.

   Med os som din samarbejdspartner kan du trygt stole på, at hele processen nemt vil blive klaret af os. Vi er din professionelle partner, som kan hjælpe dig med at bestille de vinduer, som du er på udkig efter, hvor vi derefter monterer og udskifter dem med dine gamle.

   Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular eller tage kontakt til os. Vi vil herefter klare resten af arbejdet for dig.