Tømrer Holbæk

Vi udfører altid kvalitetshåndværk og leverer opgaven til tiden. Derfor er Rona Byg det rette valg, når du skal vælge din næste tømrer i Holbæk.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Erfaren tømrer i Holbæk

  Har du brug for en professionel lokal tømrer i Holbæk med de rette kvalifikationer, er vi de rette til jobbet.

  Vi har hos Rona Byg mere end 20 års erfaring, hvilket betyder at vi har oplevet lidt af hvert. Derfor sætter vi næsten ingen begrænsninger på dine drømme. Vi vil sammen finde frem til den perfekte løsning. Så lad os tage en snak om dine ønsker, så du kan få drømmene realiseret.

  Vi udfører tømrerarbejde i Holbæk for private- og erhvervskunder og vi gør en  kæmpe dyd ud af at behandle alle kunder ens.

  Igennem mere end 20 år i branchen har vi udført et hav af opgaver til perfektion. Ønsker du derfor at vi skal stå for dit næste byggeprojekt, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 51 42 49 eller mail info@ronabyg.dk og modtag et favorabelt tømrer tilbud.

  Dit lokale tømrerfirma i Holbæk med de helt rigtige kompetencer

  Hvad laver en tømrer hos Rona Byg? Som kunde hos Rona Byg er du garanteret en tømrer i Holbæk med stor passion for håndværket.

  Det betyder at kvaliteten altid vil være i top, samtidig med at arbejdet altid bliver udført til den aftalte tid. Det er nemlig meget vigtigt for os, at du er fuldstændig tilfreds med resultatet inden vi afslutter en opgave.

  Selvom dette sjældent er noget vi oplever, kan det jo ske at fejl opstår. Vi kan derfor, som en ekstra sikkerhed, glæde dig med at vi er medlem af Byg Garanti.

  Denne tryghed indebærer, at du er dækket med op til 150.000 DKK i 3 år, hvis der skulle opstå nogle problemer. Ydermere er du dækket, i de efterfølgende 10 år, hvis der skulle forekomme nogle skjulte fejl og mangler.

  Du kan derfor med ro i sindet vælge os til dit fremtidige byggeprojekt, da intet bliver overladt til tilfældighederne.

  Indhent tilbud

   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

   Det siger kunderne

   Facebook
   Sans for detaljen - og punktlig
   Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
   Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
   Anmeld håndværker
   Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
   Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
   Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

   Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
   På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
   Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
   Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
   Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

   Hvad ligger en tømrer pris så på?

   Vi kan ikke fortælle, hvad det koster at få udført en tømreropgave, før vi ved nøjagtigt hvilken type opgave det drejer sig om.

   Det afhænger nemlig af mange ting. F.eks. hvilke materialer der skal bruges og hvilken type opgave det drejer sig om. Når vi kender opgavens omfang, kan vi give den endelige pris.

   Vi gør meget ud af at være ærlige og troværdige vedrørende forløbet. Vi lover aldrig noget, vi ikke kan holde. Derfor skal du ikke være urolig for skjulte gebyrer og ekstra regninger. Prisen vil altid være som først aftalt.

   Det er vigtigt at du er tryg ved os, hvilket også giver det bedste slutresultat.

   Det er fantastisk, når vores kunder står glade tilbage og kan nyde deres drømmeprojekt.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere

   Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud

   Hvis du ønsker at høre mere om tømrerarbejdet som vi udfører, eller hvis du vil have, at mit tømrerfirma skal stå for dit næste byggeprojekt, kan vi kontaktes på telefonen 30 51 42 49 eller mail info@ronabyg.dk.

   Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål eller til at give dig et uforpligtende tilbud, når vi kender til opgavens omfang.

   Hvis du vil se noget af vores tidligere arbejde af nogle af vores bygningsprojekter, så kan du finde os på de sociale medier. Du kan finde os på Facebook eller på Instagram.

   Lad os i fællesskab få realiseret din byggedrøm.