Tømrer Frederikssund

Går du og drømmer om at renovere eller bygge nyt, er Rona Byg det helt rigtige valg af tømrer i Frederikssund. Vi har over 20 års erfaring i branchen og vi vejleder dig, så vi sammen kan få opfyldt dine drømme.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  3 grunde til at vælge os

  Der er mange grunde til at vælge Rona Byg til din vinduesudskiftning, men her er 3 ting, vi er særligt stolte af

  1

  Kvalitet og god kundeservice til dig

  Her hos Rona Byg lægger vi meget stor vægt på håndværk af højeste kvalitet til den bedste kundeservice. Vi leverer derfor altid vores arbejde til den aftalte tid og kvalitet

  2

  Med mere end 20 års erfaring i tømmerfaget

  Hos vores tømrerfirma består vi af erfarne og meget professionelle håndværkere, der til enhver tid sætter en ære i vores arbejde og det gode håndværk

  3

  Vi hjælper både privat- og erhvervskunder

  Som tømrerfirma tilbydes der tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder, ingen opgaver er for store eller for små

  Byens tømrer i Frederikssund

  Står du, og skal have realiseret dit næste store byggeprojekt? Så er Rona Byg det helt rigtige valg.

  Vi er dit lokale tømrerfirma i Frederikssund. Vi har igennem mere end 20 år hjulpet mange tilfredse kunder med at få realiseret deres drømme.

  Vi udfører tømrerarbejde i Frederikssund for både private og erhverv, og ingen opgave er for små eller store. Vi har en bred faglig vifte, og sammen finder vi frem til den helt rigtige løsning, der passer dig.

  Rona Byg er din lokale tømrer i Frederikssund, og vi har udført mange forskellige opgaver i dit lokalområde. Vi står derfor altid klar med professionel rådgivning, når du skal have løst din opgave.

  Kontakt os i dag på 30 51 42 49 eller mail info@ronabyg.dk og få et skræddersyet uforpligtende tilbud.

  Det siger kunderne

  Facebook
  Sans for detaljen - og punktlig
  Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
  Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
  Anmeld håndværker
  Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
  Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
  Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

  Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
  På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
  Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
  Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
  Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

  Din lokale tømrermester i Frederikssund med højeste kvalitet

  Hos Rona Byg lægger vi stor vægt på, at vores tømrer i Frederikssund sætter en ære i deres arbejde. Vi gør samtidig en dyd ud af, at vores arbejde bliver leveret til den aftalte tid og kvalitet.

  Vi består kun af erfarne, kompetente og professionelle tømrere, så vi derfor altid kan løse dine opgaver til perfektion.

  Selvom vi er erfarne og professionelle, sker det jo desværre en gang imellem, at vi laver fejl. Det skal du jo som kunde ikke bøde for.

  Af den årsag er vi medlem af Byg Garanti. Det er din tryghed og garanti for, at arbejdet bliver udført korrekt. Du er nemlig, som kunde, altid dækket helt op til 150.000 DKK i 3 år, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er du, hvis der mod forventning skulle være skjulte fejl og mangler, dækket i op til 10 år.

  På denne måde er du garanteret, at du altid vil ende med at projektet bliver udført til perfektion, og du kan stå glad tilbage med opfyldte drømme.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Din lokale tømrermester i Frederikssund med højeste kvalitet

   Det er altid svært at spå om prisen på en tømreropgave. Det er, fordi der er flere forskellige faktorer der spiller ind.

   Det er alt fra hvilken slags og størrelse på opgaven, der skal laves til hvilke typer materialer, som skal bruges.

   Alt dette skal medregnes, før vi kan give den endelige pris.

   Hos Rona Byg lægger vi stor vægt på at du som kunde kan stole på os. Derfor er vi altid ærlige omkring projektets forløb, og vi lover ikke noget, vi ikke kan holde. Dette betyder at prisen ikke overstiger det aftalte.

   For os er kunden i centrum, og vi leverer altid tømrerarbejde i højeste kvalitet. Så tøv ikke med at kontakte os og få realiseret dit drømmeprojekt hurtigst muligt.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere