Rona Byg

Din lokale tømrer på Sjælland

Rona Byg er din lokale tømrer på Sjælland. Vi varetager opgaver i mange forskellige byer, herunder Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste tømreropgave.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tryghed & tilfredshedsgaranti

  Rona Byg ApS er medlem af Byg Garanti. Det betyder at du er dækket i op til 3 år ved synlige skader og i op til 10 år ved ikke synlige skader, når du får udført arbejde af os.

  Derudover er vi også medlem af smileygarantiordningen hos anmeld-håndværker. “Anmeld-håndværker” er en platform for pålidelige og troværdige håndværkere.

  Professionelt tømrerarbejde udføres

  Står du og skal have udført et stykke tømrerarbejde i høj kvalitet? Så er du kommet til det helt rette sted. 

  Vores tømrerfirma klarer nemlig både små, men også mere komplicerede tømreropgaver i bl.a. Holbæk, Roskilde og omegn.

  Som en lokal tømrer i Holbæk har vi altid professionalisme, samt kundens ønsker & behov i højsædet. Dermed sikrer vi os, at vi sammen kan nå frem til, at finde en løsning som passer perfekt til dig, hvad enten du er privatkunde eller erhvervskunde.

  Tømrerarbejde i høj kvalitet

  Rona Byg er et tømrerfirma med kompetente medarbejdere, som altid har kvaliteten og kunden i fokus, når det drejer sig om et stykke tømrerarbejde, som skal udføres. 

  Vores tømrere i Roskilde er enormt erfarne, og har brede kompetencer inden for både store som små opgaver. Da vi har over 20 års erfaring i tømrerbranchen, er der næsten kun fantasien der sætter begrænsninger for hvad vi kan udføre af tømrerarbejde.

  Vi hjælper med at udføre dine ønsker, og dermed få dine drømme realiseret.

  Er du i tvivl, om hvilket tømrerarbejde du vil have udført? – Så kan vores tømrermester helt sikkert hjælpe dig på rette vej. Det gælder både for privat- og erhvervskunder, som ønsker tømrerarbejde i højeste kvalitet. 

  Vi vejleder dig bedst muligt, så vi sammen når frem til den helt perfekte løsning, som du kan være mere end tilfreds med. Vi kan garantere dig, at vi udfører et godt stykke arbejde, hvis du vælger os!

  Ingen opgaver er for store eller for små

  Hos Rona Byg er vi erfarne og professionelle håndværkere, der sætter en ære i vores arbejde. Gennem årerne har vores tømrerfirma arbejdet med et hav af trofaste og loyale samarbejdspartnere, som hver dag udfører kvalitets arbejde og den bedst tænkelige service.

  Ydermere har vores tømrer på Sjælland over 20 års erfaring i tømrerbranchen. Det har bidraget til en bred og solid viden, inden for en lang række tømreropgaver.

  Vores tømrere i Frederikssund tilbyder at lave tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder. Opgaverne kan være alt lige fra nybygning til renovering, og vores tømrer varetager alle opgavestørrelser.

  Hvis du ønsker at høre mere om det tømrerarbejde, som Rona Byg udfører, eller hvis vi skal stå for dit næste byggeprojekt, kan vi kontaktes på telefonen eller på mail.

  Rona Bygs tømrerservices

  Som uddannede tømrere udfører vi langt de fleste tømreropgaver på Sjælland. Herunder kan du læse mere nogle af de arbejdsopgaver, som vi kan udføre, og hvis du er i tvivl, om hvorvidt Rona Byg kan hjælpe dig med dit tømrerarbejde, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

  Tagarbejde

  Udskiftning til nyt tag eller tagrenovering

  Køkken

  Montering eller helt nyt køkken bygget fra bunden af

  Udskiftning af vinduer

  Udskiftning og montering af vinduer

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage hurtigst muligt

   3 grunde til at vælge Rona Byg

   Du kan som kunde hos os forvente et tømrerfirma, der altid leverer varen til den aftalte tid og kvalitet. Rona Byg er helt enkelt; et tømrerfirma, som har stor passion for at udføre tømrerarbejde og kundeservice i den højeste kvalitet.

   Der er dog mange gode grunde til, at vælge Rona Byg til dit projekt. Her er dog 3 ting vi er særligt stolte af:

   1

   Vi leverer god kvalitet, godt håndværk og god service

   Hos Rona Byg lægger vi stor vægt på håndværk af høj kvalitet og god kundeservice, og leverer derfor altid vores tømrerarbejde til den aftalte tid og kvalitet

   2

   Vi har over 20 års erfaring i tømmerfaget

   Vores tømrerfirma består af erfarne og professionelle håndværkere, der sætter en ære i deres arbejde

   3

   Vi har både privat- og erhvervskunder

   Vores tømrerfirma tilbyder tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder, og ingen opgaver er for store eller for små

   Peter Rona

   Tømrer-/snedkermester

   Har du brug for en kvalificeret og ansvarsbevidst tømrer-/snedkermester, med en professionel tilgang til opgaverne, er det selvfølgelig Rona Byg du skal kontakte!

   Jeg er udadvendt, har humor, og en god situationsfornemmelse. Desuden er jeg meget samarbejdsvillig, professionel og med stor lyst til at løse enhver opgave på bedste vis. Det stammer både fra min tid i Den Kongelige Livgarde, men også fra mig selv som person.

   Jeg er klar på enhver udfordring, og glæder mig også til at hjælpe dig! Jeg er bosat i Hillerød, ved Nørre Herlev, hvor jeg er gift med kvinden i mit liv, og er familiefar til tre skønne børn.

   Jeg er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller give dig et uforpligtende- eller forpligtende tilbud på enhver opgave – stort som lille.

   Ring til mig på 30 51 42 49 eller brug min kontaktformular. 

   – så kontakter jeg dig, hurtigst muligt.

   Det siger kunderne

   Facebook
   Sans for detaljen - og punktlig
   Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
   Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
   Anmeld håndværker
   Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
   Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
   Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

   Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
   På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
   Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
   Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
   Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

   Tidligere projekter

   Igennem tiden har Rona Byg været med til at udføre et hav af store projekter. Her er et udsnit af de større byggeprojekter, som vi har været en del af.

   Amalienborg hos Christian IX’s Palæ

   Kanonbådshallerne på Holmen

   Restaurering af Poul Henningsen hus Gentofte

   Andre tømrerprojekter

   Udover de større projekter, har Rona Byg også udført mindre byggeprojekter lige fra:

   Vi har også stor erfaring indenfor køkkenbranchen, køkkenfirmaer såsom:

   Lad os udføre
   tømrerarbejdet

   Vores primære fokusområde er Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn. Her udfører vi som tømrerfirma en lang række af tømreropgaver for både privat og erhvervskunder.

   Har du spørgsmål til arbejdsområder eller søger du en professionel tømrer på Sjælland, der kan rådgive dig til at komme videre med dit projekt, så ring til mig, Peter Rona, på telefonen 30 51 42 49 eller send mail afsted til info@ronabyg.dk.

   Jeg sørger for at vende tilbage til dig hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage den indledende samtale og komme tættere på en konklusion af opgavens omfang.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere

   Har dette vakt din interesse?

   Har du et byggeprojekt, som skal udføres af professionelle? Så tag kontakt til os i dag.