Eternittag

Skal du have nyt eternittag, fordi det nuværende er for gammelt eller ved at være slidt? Rona Byg står for udskiftning og lægning af dit nye eternittag.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  3 fordele til ved at få et nyt eternittag her

  Der er mange grunde til at vælge Rona Byg til dit projekt, men her er 3 ting, vi er særligt stolte af

  1

  Du får Sjællands bedste tømrer

  Rona Byg lægger stor vægt på håndværk af høj kvalitet og god kundeservice. Vi leverer altid vores tagarbejde til den aftalte tid og kvalitet

  2

  Du får en tømrer med over 20 års erfaring i faget

  Vi består af erfarne og professionelle håndværkere, som sætter en kæmpe ære i vores arbejde

  3

  Vi hjælper både privat- og erhvervskunder

  Ingen opgaver er for store eller for små. Vi har hjulpet alle typer kunder med deres byggeri

  Montering af eternittag med kvaliteten i fokus

  Går du med tanker om at få udskiftet dit gamle tag, er vi hos Rona Byg det rigtige valg til opgaven. Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget. Derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at have et tag, der holder regn og fugt fra at trænge ind i boligen. Så søger du et dygtigt og erfarent firma i Holbæk, Roskilde, Frederikssund og omegn, kommer vi gerne og lægger dit nye eternittag.

  Har du et eternittag fra før 1984, bør du være opmærksom på at det kan indeholde asbest. Derudover holder denne type eternittag i omkring 35-45 år, så det kan derfor være tid til at få udskiftet taget. Så kan du også samtidig få et mere miljøvenligt og sundere tag.

  Er du i tvivl om dine eternit tagplader indeholder asbest, om du trænger til udskiftning af eternittag eller har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på telefon 30 51 42 49 eller sende os en mail på info@ronabyg.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Eternittag har mange fordele

  Der findes mange gode grunde til at få udskiftet eller etableret et nyt eternittag. Et eternittag er blandt andet resistent overfor fugt, hvilket giver et sundere indeklima i dit hus.

  Derudover er det også et forholdsvis let tag, det er miljøvenligt og så fungerer det som brandhæmmende. Samtidig er det også utrolig holdbart og kræver stort set intet vedligehold. Et eternittag er en lidt billigere løsning, når du skal have lagt nyt tag. Det kan derfor være en rigtig god løsning, hvis du ønsker en god økonomisk løsning, hvor der er mange farvemuligheder og former.

  Nyt eternittag pris

  Er du på udkig efter et godt tilbud, når du står og skal have udskiftet dit tag, er Rona Byg et oplagt valg til opgaven. Det er svært at sige hvad et nyt eternittag pris må være. Det kommer meget an på omfanget af opgaven. Her spiller flere forskellige faktorer ind såsom: Indeholder dit nuværende tag asbest, kompleksiteten på taget og selvfølgelig størrelsen på selve taget.

  Hos Rona Byg går vi meget op i altid at give et fagligt og kompetent tilbud på en opgave. Derfor er det nødvendigt at besigtige dit tag, for at kunne give en mere nøjagtig eternittag pris. Efter vi har besigtiget taget, giver vi et overskueligt og konkurrencedygtigt tilbud, hvilket naturligvis er helt uforpligtende og gratis.

  Vi går altid ind for god kommunikation mellem os og vores kunder. Vi vil derfor løbende være i kontakt med dig undervejs i projektet. Skulle der ske ændringer undervejs, bliver du selvfølgelig informeret omkring dette, så vi sammen kan blive enige om justeringerne.

  Indhent tilbud

   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

   Det siger kunderne

   Facebook
   Sans for detaljen - og punktlig
   Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
   Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
   Anmeld håndværker
   Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
   Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
   Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

   Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
   På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
   Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
   Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
   Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

   Tegn på at dit eternittag skal udskiftes

   Det kan være svært at se, om det er tid til at få en udskiftning af dit eternittag. Selvom overfladen på taget kan se slidt og grim ud, betyder det ikke nødvendigvis, at taget skal udskiftes. Et advarselstegn er, hvis der er begyndende revner i top og bund på eternit pladerne. Det giver nemlig mulighed for, at fugten kan trænge igennem og derved give fremtidige skader på huset. I særlige tilfælde kan det, i stedet for udskiftning af taget, bedre betale sig at få foretaget en tagrenovering. Det kommer selvfølgelig an på omfanget af skaderne.

   Hvis du er i tvivl om taget skal udskiftes eller om det er en tagrenovering du står over for, kommer vi gerne ud og laver et tagtjek. Dernæst vil du modtage et uforpligtende tilbud, du kan tage stilling til. Rona Byg kan kontaktes på telefon 30 51 42 49 eller mail info@ronabyg.dk.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere