Tagrenovering

Vi varetager professionel tagrenovering i Holbæk og omegn. Skal du have et nyt tag, så står vi altid til rådighed uanset, om du det drejer sig i byer som Roskilde, Ringsted, Nykøbing, Frederikssund, Jægerspris m.m.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  3 grunde til at du skal have et nyt tag her

  Der er mange grunde til at vælge Rona Byg til dit projekt, men her er 3 ting, vi er særligt stolte af

  1

  Kvalitet og god kundeservice til dig

  Rona Byg lægger stor vægt på håndværk af høj kvalitet og god kundeservice, og leverer derfor altid vores tømrerarbejde til den aftalte tid og kvalitet

  2

  Vi har over 20 års erfaring i tømmerfaget

  Vores tømrerfirma består af erfarne og professionelle håndværkere, der sætter en ære i vores arbejde

  3

  Vi har både privat- og erhvervskunder

  Som tømrerfirma tilbydes der tømrerarbejde for både privat- og erhvervskunder, ingen opgaver er for store eller for små

  Over 20 års erfaring

  Gennem vores mangeårige erfaring i branchen, forstår vi vigtigheden i at have et godt tag. Det er, fordi taget bl.a. forhindrer regn og fugt fra at komme ind i boligen. Ydermere er taget også med til at holde på varmen.

  Der kan altså være penge at spare på sigt ved at få udført et professionelt tagarbejde. Rona Byg sikrer dig, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og samtidig til den aftalte tid.

  Hvis du søger en tømrer i Holbæk og omegn, der kan udføre alt inden for tagarbejde, hvad end det er et helt nyt tag, tagrenovering eller en tagudskiftning, er Rona Byg den helt rette for dig. Vi udfører alt til perfektion ude nogle undtagelser. For os betyder et godt tømrerarbejde alt, lige så vel som vores kunders glæde. Det har og vil altid være Rona Byg’s drive.

  Ring 30 51 42 49 eller send en mail til info@ronabyg.dk.

  Tømrerfirma med speciale i tagrenovering

  Rona Byg hjælper med tagarbejde i alle materialer. Vores tømrerfirma arbejder sammen med landets bedste leverandører, hvorfor vi kan tilbyde tagrenovering i flere forskelige materialer heriblandt:
  Du er derfor garanteret for, at dit tagarbejde bliver i den højeste kvalitet, uanset hvilket tagtype du vælger.

  Lad Rona Byg udføre tagarbejdet

  Søger du et godt tilbud på dit tagarbejde, så vil jeg, Peter Rona, med glæde udarbejde et fordelagtigt tilbud til dig. Jeg kan ikke på forhånd sige, hvad det vil koste dig, da det kommer an på opgavens omfang, og hvilke materialer du vælger.

  Er der tale om en mindre reparation af tag, eller er der tale om et helt nyt tag? Det er noget, vi kan tale om, efter vi har vurderet tagets tilstand og dine ønsker.

  Du kan altid kontakte Rona Byg på på telefonen eller skrive en mail. Her kan vi have den indledende samtale om dine forventninger og spore os ind på opgavens omfang. Herefter sender jeg dig gerne et uforpligtende tilbud.

  Indhent tilbud

   Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

   Det siger kunderne

   Facebook
   Sans for detaljen - og punktlig
   Super dygtig Tømrer/Snedker! Kan varmt anbefales
   Dygtig, behagelig og ærlig håndværker
   Anmeld håndværker
   Vi havde fornøjelsen af at have Peter forbi og skifte alle vores fronter i vores Svane køkken.
   Dialogen op til har været rigtig god og det har været rigtig nemt at kommunikere med Peter om tid og sted.
   Alt arbejde blev udført til UG inkl. rengøring og bortkørsel af affald.

   Jeg kan kun sende de varmeste anbefalinger efter Runa Byg ApS 🙂
   På trods af udfordringer med at få reparationen gennemført blev resultatet godt. Peter var ansvarsbevidst, overholdte aftaler, var fleksibel og kom til tiden.
   Peter er meget omgængelig, fleksibel og hensynsfuld. Holder en meget fin byggeplads og er meget omhyggelig med oprydning og rengøring.
   Peter er meget lydhør overfor forslag til løsninger og uundgåelige ændringer undervejs. Der har også været mange gode forslag til løsninger fra Peter undervejs.
   Vi er rigtig glade for vores nye gulve og køkken.

   Nyt tag, tagrenovering eller tagudskiftning?

   Uanset hvilket slags tagarbejde du ønsker, der skal laves, kan Rona Byg med sikkerhed udføre det til perfektion.
   Det betyder, at hvad enten du skal have helt nyt tag, en tagrenovering eller tagudskiftning, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

   Hvad koster et helt nyt tag?

   Vil du vide hvad prisen er på et nyt tag? Som udgangspunkt er ståltag, skifertag, eternittag, tegltag, tagpaptag, betontag, sedumtag og decratag priser meget varierende, alt efter materiale, omfang af opgaven og andre gældende faktorer.

   Vi har samarbejde med landets bedste leverandører, og bestræber os for at levere et perfekt resultat hver gang, uanset hvilket slags tag du ønsker af de ovenstående typer.

   Hvornår er det nødvendigt at få et nyt tag?

   Det kan være meget varierende fra tag til tag, og kvaliteten af det tagarbejde som er udført. Et tag slides af vejrforhold året rundt. Det kan påvirkes af både sol, blæst, regn og frost. Netop derfor er det endnu sværere at vurdere, hvornår det er på tide med et nyt tag. Da taget er med til at beskytte resten af huset, er det vigtigt at tagarbejdet er udført ordenligt, da det ellers vil påvirke husets sundhed. Hvis du er i tvivl om det er aktuelt at skifte taget, så kontakt os gerne.

   Ønsker du tagrenovering, tagudskiftning eller et helt nyt tag, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 30 51 42 49 eller på mail info@ronabyg.dk.

   Vi vil med glæde give dig et lukrativt tilbud, når vi kender til opgaven og dens omfang.

   Samarbejdspartnere

   Her er vores certificerede samarbejdspartnere